-
طرز تهیه بلالوت یا بلالیت
سهشنبه 21 شهریور 1396 12:15
طرز تهیه بلالوت یا بلالیت، دسری هندی
-
طرز تهیه ترشی لیمو
سهشنبه 21 شهریور 1396 11:58
طرز تهیه ترشی لیمو
-
خواص و مضرات انبه در دوران بارداری و شیردهی
سهشنبه 21 شهریور 1396 11:56
آیا مصرف انبه و خوردن آن در دوران بارداری مجاز است ؟
-
طرز تهیه چلو گوشت گیاهی با هویج
سهشنبه 21 شهریور 1396 11:54
طرز تهیه چلو گوشت گیاهی با هویج مواد مورد نیاز برای 4 نفر
-
نکاتی مهم برای خوش طعم شدن میگو و ماهی
سهشنبه 21 شهریور 1396 11:51
میگو را با سبزیجات طبخ کنید تا بوی بد میگو از بین برود قبل از طبخ میگو در پیاز های حلقه شده قرار دهید حداقل یک ساعت۲-در مراحل آخر پخت میگو کمی آبلیموی تازه اضافه کنید تا بوی بد میگو از بین برود
-
طرز تهیه اسموتی موز، پنیر و شیر
دوشنبه 20 شهریور 1396 14:50
طرز تهیه اسموتی موز، پنیر و شیر ممکن است افزودن پنیر به اسموتی عجیب به نظر برسد، اما در واقع می تواند روشی سالم و خوشمزه برای تامین مقدار قابل توجهی پروتئین برای بدن باشد. این اسموتی برای ورزشکاران یا افرادی که کار آنها نیازمند انجام فعالیت جسمانی زیاد است، توصیه شده است زیرا به عضله سازی و افزایش بهره وری کمک می کند.
-
طرز تهیه کدوبره؛ یک غذای مازندرانی مخصوص گیاهخواران
دوشنبه 20 شهریور 1396 14:46
طرز تهیه کدوبره؛ یک غذای مازندرانی مخصوص گیاهخواران کدوبره یک غذای مازندرانی و همه پسند است که سریع هم آماده می شود. اگر پیرو رژیم گیاه خواری باشید گزینه خوبی برای شماست.
-
بدون اشک ریختن پیاز خرد کنیم!
دوشنبه 20 شهریور 1396 14:43
ابتدا پیازها را فریز کنید سپس خرد کنید پیاز حاوی آمینو اسیدی به نام سولفکسید است و زمانی که پیاز را خرد می کنید این آمینواسیدها آسیب می بینند. در نتیجه سولفکسیدها تبدیل به گازهای تحریک کننده چشم می شوند. گاز از داخل پیاز به چشم نفوذ می کند و چشم ها هم برای شستن و از بین بردن گاز تولید اشک می کند. “خرد کردن پیاز زیر آب...
-
طرز تهیه مربای شیر
دوشنبه 20 شهریور 1396 14:40
طرز تهیه مربای شیر مخصوص آذری های عزیز این هم دستور یک مربای خوشمزه که فکر کنم برایتان تازگی داشته باشد حتما آن را امتحان کنید چون هم خیلی خوشمزه و هم مقوی هست. این مربا را در آذری های عزیزمان می پزند.
-
آشنایی با توفو یا پنیر سویا و خواص آن
دوشنبه 20 شهریور 1396 14:36
توفو یک منبع عالی آمینو اسید، آهن، کلسیم و دیگر مواد ریز مغزی است
-
طرز تهیه پاستا پیاز غذایی گیاهی
یکشنبه 19 شهریور 1396 12:08
طرز تهیه پاستا پیاز پاستایی گیاهی پاستا یا اسپاگتی پیاز یک غذای گیاهی فوق العاده است که بسیار سریع آماده می شود. با ما همراه شوید تا طرز تهیه پاستا پیاز را به شما آموزش دهیم. مدت زمان آماده سازی : 10 دقیقه مدت پخت : 30 دقیقه مواد لازم برای پاستا پیاز: روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری پیاز بزرگ خرد شده 4 عدد سیر له شده 2 حبه...
-
طرز تهیه ترشی تربچه
یکشنبه 19 شهریور 1396 12:04
طرز تهیه ترشی تربچه برای درست کردن ترشی تربچه خوشمزه همراه ما باشید.
-
طرز تهیه کوکی گردویی
یکشنبه 19 شهریور 1396 11:53
طرز تهیه کوکی گردویی
-
آشنایی با مواد غذایی سرشار از آهن
یکشنبه 19 شهریور 1396 11:49
کاکائو بیشتر از گوشت قرمز آهن دارد توصیه های بین المللی بر این است که زنان بین ۱۹ تا ۵۰ سالگی روزانه ۱۸ میلی گرم آهن دریافت کنند. البته این میزان مصرف باید در میان گیاه خواران بیش از ۳۲ میلی گرم باشد.
-
نکته های مهم برای درست کردن مربا
یکشنبه 19 شهریور 1396 11:24
بهترین انتخاب برای پخت مربای به، استفاده از ظروف مسی می باشد عموماً به هر میوهای که با شکر پخته شود مربا گویند. مربا یکی از خوراکی است که خانم های کدبانو در فصل تابستان با میوه های مختلف درست می کنند.
-
طرز تهیه پودینگ شکلات و موز بدون نیاز به پخت
شنبه 18 شهریور 1396 16:03
طرز تهیه پودینگ شکلات و موز، یک دسر تابستانی بدون نیاز به پخت پودینگ شکلات و موز یک دسر ساده تابستانی است که با ویفرهای شکلاتی ترد و نازک درست می شود. نکته جالب این دسر، بدون پخت بودن آن است. این مقدار مواد مناسب برای 8 نفر است.
-
[ بدون عنوان ]
پنجشنبه 16 شهریور 1396 16:55
زنجبیل یک ماده غذایی چربی سوز است که سوخت و ساز بدن را افزایش می دهد زنجبیل یک ماده غذایی چربی سوز است که سوخت و ساز بدن را افزایش می دهد. برای استفاده بیشتر از این خاصیت می توانید آن را با برخی از مواد غذایی مخلوط کرده و علاوه بر سم زدایی، سریع تر لاغر شود. هیچ شکلی نیست که شکم یکی از قسمت هایی است که چربی تمایل...
-
خواص سرکه ی سیب
پنجشنبه 16 شهریور 1396 15:00
بین گوارش سرکهی سیب مرغوب و خالص و کاهش قند خون، ارتباط قوی وجود دارد گاهی وقتها راهکاری که برای مشکل مان نیاز داریم، دم دست مان است، اما از آن غافلیم. یکی از این مشکل گشاهای همه فنحریف، سرکهی سیب است، یا بهتر است بگوییم، مشکل گشاترین!
-
4 تکنیک برای آشپزی بی خطر
سهشنبه 14 شهریور 1396 14:01
همه دوست دارند در آرامش و بدون خطر آشپزی کنند. اتفاقات بد آشپزی را بیشتر از همه بریدن دست و سوزاندن آن تشکیل میدهد و اگر از آنها جلوگیری کنید جلوی خیلی از اتفاقات ناگوار گرفته میشود. برای یک آشپزی بیخطر این 4 تکنیک را استفاده کنید؛ ایمنی شما تا درصد زیادی افزایش پیدا خواهد کرد.
-
دلایل ترک خوردن روی کیک چیست؟
دوشنبه 13 شهریور 1396 12:33
ترک خوردن روی کیک خانگی به چه دلیل است؟ کیک نوعی شیرینی با منشأ اروپایی است که در تهیهٔ آن معمولاً چهار مادهٔ اصلی آرد، شکر، تخم مرغ و کره بهم زده شده و پس از درآمدن به حالت اسفنجی، پخته میشوند. به علاوه در برخی از انواع گوناگون کیکها، از موادی چون نشاسته، روغن، میوهٔ درخت و یا خشکبار و مایعاتی مثل شیر، آب یا آب...
-
تکنیک ها مهم آشپزی
دوشنبه 13 شهریور 1396 11:47
• پخت حبوبات در زمان کم در قابلمه بزرگی مقداری زیاد آب بریزید، حبوبات را بریزید و به مدت 10 دقیقه با شعله زیاد بجوشانید. سپس شعله را خاموش کرده و به مدت یک ساعت اجازه دهید که حبوبات در آن آب باقی بمانند. این به معنی پخته شدن حبوبات نیست بلکه تقریبا معادل 8-10 ساعت خیساندن حبوبات است و باید بعد از یک ساعت حبوبات را به...