خانه
عناوین مطالب
تماس با من
اشپزی
اشپزی
اشپزی
اشپزی
پیوندها
اخبار بازی
احادیث امام زمان
یولا استار
دستهها
نکته های اشپزی
6
تازه های خواص ماده غذایی
5
تازه های اموزش
7
تازه های اموزش شیرینی پزی
4
اموزش مربا و ترشیجات
3
غذاهای رژیمی
3
جدیدترین یادداشتها
همه
طرز تهیه بلالوت یا بلالیت
طرز تهیه ترشی لیمو
خواص و مضرات انبه در دوران بارداری و شیردهی
طرز تهیه چلو گوشت گیاهی با هویج
نکاتی مهم برای خوش طعم شدن میگو و ماهی
طرز تهیه اسموتی موز، پنیر و شیر
طرز تهیه کدوبره؛ یک غذای مازندرانی مخصوص گیاهخواران
بدون اشک ریختن پیاز خرد کنیم!
طرز تهیه مربای شیر
آشنایی با توفو یا پنیر سویا و خواص آن
بایگانی
شهریور 1396
21
جستجو
آمار : 3574 بازدید
Powered by Blogsky
نکته های مهم برای درست کردن مربا
بهترین انتخاب برای پخت مربای به، استفاده از ظروف مسی می باشد
عموماً به هر میوهای که با شکر پخته شود مربا گویند. مربا یکی از خوراکی است که خانم های کدبانو در فصل تابستان با میوه های مختلف درست می کنند.
alireza
یکشنبه 19 شهریور 1396 ساعت 11:24
0
لایک
نظرات
0
+ ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.